dilluns, 25 d’octubre del 2010

Dissabte 30 NO HI HA ESCOLTES

Hola papas i mamas dels Ferrerets!!!!!!


Vos comunicam, com ja vos varem dir dissabte passat, que el proper dissabte dia 30 d'octubre NO HI HA ESCOLTES, ja que dia 1 de novembre és festa i molts de voltros (com noltros les caps) aprofitareu el cap de setmana llarg per fer alguna cosa extraòrdinaria, i per experiència d'altres anys anteriors, la participació dels infants és molt baixa en caps de setmana de ponts i no val la pena preparar reunions.

Així que ens vorem tots dissabte dia 6 de novembre ok?


Una abraçada

dimecres, 13 d’octubre del 2010

Bunyolada 2010

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Sortida de Passes passada per aigua

Dia 9 i 10 d'octubre de 2010 es varen celebrar ses Passes del nostre agrupament. Varem anar a una finca del terme municipal de Bunyola que ens va deixar en Pere Kalet, per davora la possessió de Son Sales.

El dissabte el temps ens va acompanyar tota la tarda i varem poder complir amb les activitats previstes, però al vespre una gran tormenta va fer que evacuàrem es campament traslladant al cau els nins i nines a cotxades on varem poder acabar de "dormir" fins al diumenge dematí, allà varem esperar l'arribada dels pares i tots junts ens desplaçarem al cine de Pòrtol, per a poder celebrar ses Passes, encara que es va notar la manca de alguns nins/es que no varen poder assitir aquesta sortida.

dimecres, 6 d’octubre del 2010

Començam l'inici de curs

A la reunió de pares de dia 6 d'octubre donarem les següents informacions:

La nostra adreça electrònica és ferrerets.aegsocaarrel@gmail.com


ORGANITZACIÓ:

  • La Unitat de Ferrerets està composta per infants de 6 i 7 anys.

  • Duim la camisa de color taronja i ens dividim amb petits grups que se diuen escamots, on tendrem càrrecs per començar a tenir petites responsabilitats.

  • El nostre gran amic és el Gran Ferreret i ens acompanyarà durant tot el curs.

  • Cada setmana cada nin aportarà 1€ a la unitat, per anar comprant material pel dia a dia. Ha de ser una recompensa d'una bona obra que ha fet a casa.

FUNCIONAMENT:

  • Ens reunim cada dissabte de 16h a 18h i un pic per mes farem una sortida/excursió, i un pic al trimestre anirem d'acampada.

  • A les excursions/acampades hem de dur menjar sa; dins tappers evitant el paper de plata, i evitant també la “bolleria industrial”, porqueries, xuxeries, patatilla, ... .

  • La motxilla tant d'acampada com d'excursió, l'hem de fer els Ferrerets amb la supervisió del pare/mare, ja que hem de sebre on tenim les coses dins la motxilla.

  • Totes les coses (roba, tuppers, ...) han d'anar marcades amb el nom i llinatges.

  • S'ha d'avisar sempre a les caps si el nin/a no pot venir a la reunió/activitat.

  • Si el vostre nin/a no ve a una activitat, els pares vos heu d'informar a les caps o altres pares si hi ha alguna activitat diferent pel proper dissabte.

  • Els dies que els nins no venen als escoltes han de dur l'euro el proper dissabte.