dijous, 28 de gener del 2010

Excursió pel Camí de la Cimentera

Hola!!!

Els Ferrerets, com estam molt engrescats aquest curs, seguim amb les nostres excursionetes per sortir un poc del nostre local.
El proper dissabte dia 6 de febrer, farem la reunió de 10h a 12h i anirem d'excursió de Pòrtol a Sa Cabaneta pel Camí de sa Cimentera, i tornarem finalment a Pòrtol una altra vegada!!!
Així que ens trobarem a les 10h al local i els papis ens vendreu a cercar a les 12.30h allà mateix.

I què hem de dur??
Camisa taronja, roba còmoda, motxilla petita amb aigua i berenar.

RECORDAU QUE NO VOLEM BOLLERIA (DOWAP, BOLLICAOS, ....), TAMPOC PATATILLA, I SI DUEN GALLETES DOLÇES HAN DE SER PER COMPARTIR ENTRE TOTS.


Per favor, confirmau l'assistència a les caps.

Ahh!! I no vos oblideu de mirar l'album de fotos de la unitat, hi ha fotos de quan ferem màscares de Sant Antoni!!!!!!

divendres, 22 de gener del 2010

Amb l'any tornam a començar!

Hola!!!!!!!!!!

Amb aquest any que ha començat del 2010, els Ferrerets de L'AEG Soca-Arrel, hem tornat a començar el curs ben animats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hem participat a la xocolatada de l'Agrupament, on es rifaren moltes camisetes, gorres i boligrafs, amb aquell fred que feia, el xocolata va anar molt bé! I no ens hem d'oblidar del primer concurs de coques, que va ser un èxit i varen tenir tres supers guanyadors!!!!!!!!! I el més sonat de l'horabaixa de la xocolatada va ser........... que va nevar!!!!!!!!!!

Hem fet màscares de Dimoni per Sant Antoni, per participar als fogueró de la revetlla de Sant Antoni a Pòrtol, que l'Agrupament erem coorganitzador juntament amb l'Associació de Veinats!

I ara ens preparam per participar a la Rueta del poble, i volem la participació de tots els nins de l'Agrupament amb els pares i germans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ido què vos pensau!! Estam fent moltes coses, i les que ens queden per fer, aquest trimestre anirem d'excursió i d'acampada, a més d'aprendre moltes coses més!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vos esperam a tots, als super valents dels Ferrerets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Les fotografies de la unitat són aquí